اغلب سایز کاغذ ها در سه دسته کاغذهای در سایز A و سایز کاغذ B و سایز C خلاص میشود. ما در ادامه این مقاله به بررسی و شرح سایز های متداول هر کدام از این سایزها میپردازیم و هر کدام را جداگانه توضیح خواهیم داد .
اندازه های بین المللی کاغذ International paper sizes
سه استاندارد بین المللی برای انواع کاغذ و مقوا وجود دارد که بر اساس یک توافق بین المللی به صورت سری های B ، A و C تقسیم بندی می شود. اغلب داران فقط با سری A يا B سر و کار دارند، اما در بین هر یک از اندازه های سری A، سری B نیز برای پر کردن اندازه های بین سری A قرار می گیرد، سری C شامل اندازه های تمام شده پاکت و پوشه هایی است که ورق های سری A را در آن می گذارند. (مثل پاکت نامه معمولی که یک برگ نامه A4 را به صورت تا کرده. ارتباط اندازه های موجود در استاندارد ISO از نسبت هایی مشخص به یکدیگر برخوردار هستند.
سیستم اندازه گیری بین المللی کاغذ بر اساس اندازه یک ورق کاغذ چهار گوش با مساحت یک متر مربع مشخص می شود. اندازه اصلی آن A0 است که ابعاد آن ۸۴۱×۱۱۸۹ میلی متر می باشد. رابطه بین طول و عرض هر یک از اندازه ها تابع قانون مشخصی است، مثلا تقسيم هر یک از اندازه ها به اندازه کوچک تر با نصف کردن ضلع بزرگ تر به دست می آید (A2 نصف A1 است) این معادله می تواند برای طراح و یا هر شخصی که مسؤولیت تولید کارهای مختلف چاپی در اندازه های استاندارد و گوناگون را به عهده دارد، جالب باشد.
برای یک طراحی دقیق و زیبا که به یک کیفیت عالی ختم شود نیاز به کد رنگ های دقیق داریم. اگر افراد رنگ ها را بر روی پالت رنگ انتخاب کنند یکی از بدترین اشتباهات طراحی می باشد چون در هنگام چاپ این رنگ ها تغییر می کنند. بهتر است برای رسیدن به رنگ دلخواه از ترکیب ۲ یا ۳ رنگ برای ساخت رنگ مورد نظر استفاده گردد.
اگر با ترکیب رنگ ها به رنگ دلخواه دست پیدا نکردید می توانید از چهار رنگ استفاده کنید ولی در بیشتر مواقع راه های مختلفی هم هست که از ترکیب رنگ های کمتر به هدف مورد نظر برسید کد رنگ ها را می توانید از قسمت مشاهده کنید.
کد رنگ های CMYK رنگ آبی، فیروزه ای، لاجوردی، قرمزریال قرمز وینستونی، سبز، زرد کاترپیلار، خاکستری، طلایی، نقره ای، نارنجی مشکی در چاپ می باشد.
ادامه مطلب
چاپ افست که به لیتوگرافی نیز معروف است، متداول ترین روش چاپ برای پروژه های تجاری با حجم زیاد است.
در روش چاپ افست از آب ، جوهر ، رول های لاستیکی و صفحات فلزی (هر صفحه مجزا برای هر رنگ مجزا) استفاده می شود. که جوهر را جهت انجام فرایند چاپ به رول های لاستیکی منتقل می کند. همانطور که کاغذ از طریق رول ها حرکت می کند. رنگ برای ایجاد تصویر نهایی لایه به لایه به سطح مورد نظر منتقل می شود.

متریال مورد استفاده برای چاپ افست کدام است؟
چاپ افست به شما امکان چاپ روی چندین سطح را می دهد که می تواند شامل متریال پرکاربرد روبرو باشد: چاپ بر روی انواع کاغذ با گرماژ های متنوع ، چاپ بر روی انواع مقوا ، چاپ بر روی فلز ، چاپ پلاستیک
ادامه مطلب